De RVS ashanger ‘open traan’ bij UitvaartUniq.nl

UitvaartUniq biedt een divers assortiment ashangers, waarbij wij ernaar streven om voor iedereen een hanger naar wens te leveren, binnen ieder budget. Naast ashangers kunt u tevens gebruik maken van een mooie asbedel. Bij UitvaartUniq vindt u ashangers van zilver, goud, RVS, tin, edelsteen, glas en combinaties van deze materialen, in een grote diversiteit aan afmetingen, stijlen, kleuren en natuurlijk ook afbeeldingen en symbolen. UitvaartUniq.nl; Ashanger voor een persoonlijke herinnering. Iedere week vertelt 1 van onze medewerkers wat meer over een specifieke ashanger, dit maal gaan we dieper in op de Ashanger open traan – RVS.

Uitvaart

De ashanger open traan – RVS:

De ‘Ashanger open traan – RVS’ is een mooie en symbolische ashanger in de vorm van een traan; Een mooi symbool voor vreugde en verdriet. Voor een dierbare & liefdevolle herinnering aan uw overleden dierbare. De traan is, naast een modern ogende vorm, ook heel duidelijk een symbool voor het verdriet van de nabestaanden die achterblijven. De traan is al sinds de oudheid een sterk symbool voor verdriet en is dan ook een populair thema binnen de vormgeving van, maar ook binnen de decoratie van, ashangers. De traan staat voor verlies en pijn, maar ook in het geval van spijt kan de traan een krachtig symbool zijn.

De ‘Ashanger traan – RVS’ is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Dit sieraad heeft een afmeting van 2,1 cm en een inhoud van 0,001 L. De inhoud van deze ashanger is geschikt voor het bewaren van een kleine, symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare. De ‘Ashanger traan – RVS’ wordt inclusief geschenkbox geleverd.Deze ashanger wordt standaard exclusief halsketting (collier) geleverd, maar u kunt deze wel eenvoudig meebestellen. Kies bij de optie ‘inclusief halsketting’ voor de optie JA indien u een ketting wenst. Vervolgens kunt u kiezen uit diverse typen colliers, waarbij tevens direct ook de +prijs inzichtelijk is.