Hair extensions voor een prachtige uitstraling koop je bij OxY

Ben je niet meer tevreden met je eigen haar? Of wil je graag een langere of vollere haardos? Daar hoef je wondermiddeltjes voor te gebruiken. Met de clip-in hair extensions van OxY kun je binnen een handomdraai een prachtig kapsel creëren, ook met de natuurlijke uitstraling van je eigen haar. De hair extensions vallen namelijk niet op qua product, maar zeker wel in het totaalplaatje. Kies ook voor clip-in hair extensions, ze zitten heerlijk en geven je de look waar je altijd van hebt gedroomd.

Als vrouw ben je misschien wel eens onzeker over het nemen van een hair extension. Soms weet je niet zeker of het wel bij je past, of het niet teveel opvalt of maak je je zorgen over de gevolgen voor je normale haar. Dat hoeft bij OxY zeker niet, want de speciale clip-in hair extensions geven je een natuurlijke look en zijn van siliconen materiaal gemaakt, waardoor je ze tijdens het dragen amper tot niet voelt zitten. De clipjes blijven ook nog eens een hele dag op comfortabele wijze hangen. ’s Avonds zijn de hair extensions simpel en snel weer uit je haar te halen.

Je hoeft niet elke dag de hair extensions te dragen, dat is uiteraard je eigen keuze. Vaak gebruiken vrouwen ze op speciale dagen of tijdens het uitgaan. Met de hair extensions van OxY maak je een goede indruk op je directe omgeving. Je kunt de extensions gebruiken voor verlenging van je eigen haar, voor een vollere haardos of voor een glanzender geheel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor hair extensions? Er zijn veel mogelijkheden uit al 11 verschillende haarkleuren, zodat er altijd wel één voor jou bij zit. Kijk snel voor hair extensions

Het inbrengen van de extensions
De clip-in hair extensions breng je zonder moeite en pijnloos in. Het speciale siliconen materiaal zorgt ervoor dat je de extensions overdag niet voelt hangen, maar ze wel altijd perfect op hun plaats blijven. Bij het inbrengen werk je in meerdere banen omhoog, zodat je niet één laagje hair extensions krijgt, maar de echte volle lagen die OxY je belooft.

Het onderhouden van de extensions is heel makkelijk. Je kan ze bij het los halen van de extensions makkelijk klikken en vervolgens kammen. Zo blijft je hair extension lang van de prachtige, originele kwaliteit. Wil je zeker zijn van de juiste kleur? OxY helpt je graag. Je hoeft alleen maar een foto van je (droge) haar te maken uit verschillende hoeken en OxY gaat voor je op zoek naar juiste match. Bestel je voor 23.59 uur op werkdagen? Dan heb je de hair extensions de volgende dag al in huis!