Ik kan geen genoeg krijgen van Mephisto enkellaarzen

Ik kan werkelijk waar geen genoeg krijgen van Mephisto enkellaarzen. Elk jaar koop ik er wel een nieuw paar bij, terwijl het oude paar nog jaren mee kan gaan. Maar het zijn zulke leuke laarzen in alle soorten, maten en kleuren dat ik inmiddels mijn kasten er al vol mee heb staan. Iedereen die me kent en mijn schoenen voorraad heeft gezien verklaren me voor gek, wat moet je met zoveel schoenen, je kan er maar één per keer aan. Ja op deze vraag kan ook ik geen antwoord geven, het zijn gewoon zulke leuke laarzen,die super fijn lopen. Hou de website van de Van Bommel schoenen dan ook bijna wekelijks in de gaten om te zien of er inmiddels weer nieuwe laarzen in de verkoop zijn. Ook vanavond was ik weer van plan om eens op de site te gaan kijken, het was immers al meer dan twee weken geleden toen ik er voor het laatst op had gekeken. Ik kreeg er gewoon een kleur van, maar er stonden weer nieuwe laarzen op de site, laarzen welke ik nog niet in mijn collectie had. Nog een paar klikken, en ook deze keer werd ik weer de trotse bezitter van een nieuw paar laarzen.  Mephisto--Silena--thumb-09-v2